rozšířené vyhledávání
Facebook
Obec Hrušovany
Obec Hrušovany

Kontakt:

​​​​Obecní úřad Hrušovany, Hrušovany 15
431 43 Hrušovany u Chomutova

​​​​+420 474 692 310

​​ou.hrusovany@volny.cz

​​ID: p2zbdy3

Informace o zpracování osobních údajů

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Obec Hrušovany se jakožto správce osobních údajů zavazuje, že bude osobní údaje zpracovávat odpovědně a v souladu s právními předpisy, především se zákonem č. 110/2019 Sb. a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Kontaktní údaje správce:

                               Obec Hrušovany

                               IČO 00261874

                              Hrušovany 15, 43143

                               Ing. Petr Šmíd, starosta

                               E-mail: ou.hrusovany@volny.cz

                               Tel.: +420 474 692 310

POVĚŘENEC PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Ing. Lenka Kynčilová

Telefon:             724 755 765

E-mail:            l.kyncilova@dso-chomutovsko.cz

Dobrovolný svazek obcí Chomutovsko

Adresa:           Nám. 1 Máje 1, 430 01 Chomutov

IČO:                 05054265

Kontaktní údaje na zástupce pověřence:

Gabriela Rousková

Telefon:             605 286 811

E-mail:            g.rouskova@dso-chomutovsko.cz

 

Účely zpracování osobních údajů:

  • splnění úkolů prováděných ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci
  • splnění právních povinností, které se na obec vztahují
  • uzavření a následné plnění smlouvy mezi obcí a smluvním partnerem
  • ochrana oprávněných zájmů

Souhlas se zpracováním osobních údajů:

Pokud jsou osobní údaje zpracovány na základě souhlasu, může subjekt údajů souhlas kdykoli odvolat. Po odvolání souhlasu nebo jeho neposkytnutí ukončí obec zpracování osobních údajů.

Doba zpracování osobních údajů:

Osobní údaje jsou uchovávány pouze po dobu, která je potřebná pro účely, za kterými byly shromážděny, obvykle po dobu stanovenou právním rámcem ČR nebo stanovenou souhlasem subjektu údajů.

Příjemci osobních údajů:

  • orgány veřejné moci
  • poskytovatelé údržby informačního systému
  • další příjemci dle potřeb a pokynů správce

Práva subjektů údajů:

  • právo na informace o zpracování osobních údajů
  • právo na přístup k osobním údajům
  • právo na opravu, resp. doplnění
  • právo na výmaz
  • právo na omezení zpracování
  • právo na přenositelnost
  • právo vznést námitku
  • právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování
  • právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů

Jednotlivá práva je možné uplatnit přímo u správce osobních údajů.

Obecní úřad

Svátek

Svátek má František

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Fotogalerie na rajce.net

Fotogalerie na rajce.net

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Geoportál GEPRO

Mapa GePro

Interaktivní mapa

Interaktivní mapa

FK ČECHIE HRUŠOVANY

http://fkcechiehrusovany.wgz.cz/